Hacamat Eğitimi Almadan Önce dikkat edilecekler. MUTLAKA OKUYUN!

Hacamat Eğitimi almadan Önce Dikkat

Hacamat Eğitimi Almadan Önce dikkat edilecekler. MUTLAKA OKUYUN!

Hacamat Eğitimi Almayı Düşünenler Dolandırıcılara  DİKKAT.  Mutlaka Okuyun.

Popülüretisi günden güne artan hacamat mesleği artık tüm sağlıkçıların gözdesi oldu.

Hacamat Eğitimi almayı düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka makaleyi sonuna kadar okuyun.

Türkiye Hacamat Derneği Başkanı ve Türkiyenin llk Hacamat Eğitmeni Sayın Süleyman Gök ve Hacamat Derneği Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mete ÖZTÜRK ile görüşüp kendisinden sizler için bir kaç değerli tavsiye aldık.

Sayın Süleyman Gök olmasa idi HACAMAT belkide Türkiye'de kimse bilmeyecek idi.

Bugün Türkiye'de HACAMAT yaptıran HACAMAT ile şifa bulan herkes Hacamatın nerdeyse resmi olarak YASAK denildiği kocakarı ilacı denildiği günden kucaklayıp bugünlere Süleyman Gök sayesinde gelmişitir.

Bugün HACAMAT ile şifa bulan herkes bulduğu bu şifayı Süleyman Gök beye borçludur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki Sayın Süleyman Gök artık Türkiye'de eğitim vermiyor.

Hacamat Eğimleri için kendisini yakalamanız zor nerdeyse imkansız. Lakin aynı şekilde Süleyman Gök eğitmenlerinden de hacamat eğitimi alabilirisniz. Süleyman Gök bey kendisi eğitimleri daha çok Almanya İsviçre ve Amerikada vermektedir.

İyi bir Hacamat Eğitimi için Dünya Geneli hemen her ülkede Eğitmen yetiştiren Süleyman Gök beyin özel yetiştirdeği doktor ve hemşirelerden oluşan eğitmenlerden de destek alabilriisniz. En iyi hacamat kursları direk WhatsApp +90 532 301 10 46

Hacamat Eğitimi En iyi alabileceğiniz Türkiye ve Dünya geneli iki yada üç tane kurum var.

İlk olarak Geleneksel Tıp Akademisi veb sayfasına girip tek tek firma ve kurum bilgilerini inceleyebilirsiniz.

Dünya Geneli bir çok ülkede faaliyet gösteren çok az profesyonel kurum var. Araştırma yaptığınızda doğru olan kurumu bulmakta zorlanmayacaksınız zaten.

Biz sizi direk olarak bir kuruma yönlendirmeden nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere tek tek açıklayalım.

Hacamat Eğitimi - Hacamat Kursu Almayı düşündüğünüz kurumu mutlaka araştırın.

Hacamat eğitimi almayı düşündüğünüz kurumu eğitim almadan önce mutlaka araştırın. Araştırmalarınız sadece İnternet boyutunda olmasın. Çevrenizden de araştırın.

Eğitim alamayı düşündüğünüz kişinin geçmiş referansalrını araştırın.

Eğitim almayı düşündüğünüz kişiyi Google'da ve YOUTUBE da araştırın

Hacamat Eğitimi - Hacamat Kursu Almayı düşündüğünüz kurum için yapacağınız araştırma sadece İnternet ile sınırlı kalmasın.

Hacamat eğitimi almayı düşündüğünüz tüm kurumları tek tek inceleyin. Geçmişte sahtekarlık ve dolandırıcılık işlerine kalkışmış kişilerin yöneticilik yaptığı kurumlardan asla fakat asla eğitim almayın.

Evet yanlış duymadınız. Sünneti seniye olan çok manevi yönü olan bu mesleğin içine maalesef dolandırıclarda karıştı. Artık ticaretin ve duyurnun internet ortamında olması nedeni ile kendisini çok süslü web sayfaları hazırlatıp milleti dolandıran bu kişilere veya dolandırmasa dahi sırf para odaklı çalışan hiç bir bilgisi olmadığı halde bilimi ve bilimselliği savunuyor görünen kişilere aldanmayın.

Hacamat ile alakalı her türlü merak ettiklerinizi size her daim yardımcı olabilecek kişilere yönlendirilmek için +90 532 301 10 46 WhatsApp arayınız.

Süleyman Gök iletişim

www.suleymangok.com